بررسی گلکسی A26؛ زره‌پوشِ اقتصادی سامسونگ

0
0
سامسونگ گلکسی A26

بررسی گلکسی A26؛ زره‌پوشِ اقتصادی سامسونگ

سامسونگ به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیگران صنعت تراشه توانسته است معماری منسجمی را در خانواده‌ی گلکسی شکل دهد. تراشه‌هایی که ابتدا در سری A5X، بهترین میان‌رده‌‌ی کره‌ای‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرند، سال‌ها بعد به مدل‌های پایین‌رده‌تری چون سری A3X و سپس A2X می‌رسند. این سیاست نه‌تنها به سامسونگ اجازه می‌دهد تا از سرمایه‌گذاری‌های فنی‌اش بیشترین بهره را ببرد، بلکه تولید گوشی‌های اقتصادی‌تر قابل اتکاتری را نیز ممکن می‌کند.

فهرست مطالب
  • ویدیوی بررسی گلکسی A26
  • طراحی و کیفیت ساخت؛ فراتر از اقتصادی‌ها
  • نمایشگر گلکسی A26؛ کماکان وفادار به سنت‌ها
  • عملکرد گلکسی A26؛ خوب، بد، زشت
  • نرم‌افزار گلکسی A26؛ همیشه در اوج
  • دوربین گلکسی A26؛ مورد انتظار
  • جمع‌بندی

گلکسی A26، یکی‌از اقتصادی‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۵ سامسونگ پس‌از گلکسی A35، دی‌ان‌ای یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین میان‌رده‌های سامسونگ یعنی گلکسی A54 را در خود دارد. به‌علاوه، این گوشی تغییرات کم‌وبیش بنیادینی را تجربه می‌کند که تا پیش از این در خانواده‌ی A2X بی‌سابقه بوده؛ اینکه تغییرات به‌وجود‌آمده، تا چه اندازه ارزش خرید را بالا می‌برد، پرسشی است که در بررسی گلکسی A26 به آن پاسخ می‌دهیم.

کپی لینک

ویدیوی بررسی گلکسی A26

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}

پخش از رسانه

کپی لینک

طراحی و کیفیت ساخت؛ فراتر از اقتصادی‌ها

به‌نظر می‌رسد سامسونگ گام جدی برای ارتقای کیفیت محصولات خود برداشته است و در این زمینه از هیچ تلاشی مضایقه نمی‌کند؛ اثرات استراتژی کره‌ای‌ها از میان‌رده‌های سامسونگ به یکی از اقتصادی‌ترین اعضای خانواده‌ی سری A یعنی گلکسی A26 نیز سرایت کرده و این گوشی، تغییرات اساسی را در راستای تبدیل‌شدن به محصولی مقاوم و باکیفیت تجربه می‌کند.

پس‌از چند سال سامسونگ با تغییر در ظاهر دوربین‌ها دستی به‌سر و‌ روی نسل جدید گوشی‌های سری A کشیده؛ بدین‌ترتیب‌که دوربین‌ها به‌جای قرارگیری در جزیره‌های جدا از هم، داخل ماژول کپسولی گنجانده شده‌اند که این موضوع، ظاهر متفاوت‌تری به‌ گوشی‌ها بخشیده است. بیرون‌زدگی ماژول دوربین در گلکسی A26 به‌بزرگیِ ضخامت دوربین در گلکسی A56 نیست و به‌همین دلیل ناحیه‌ی بیرون‌زده تعادل گوشی هنگام قرارگیری روی میز را بر هم نمی‌زند.

دوربین‌ها به‌جای جزایر جداگانه، داخل ماژولی کپسولی گنجانده شده‌اند

پنل پشتی گلکسی A26 از پلاستیک به شیشه‌ ارتقا یافته و با اینکه قطر نمایشگر از ۶٫۵ به ۶٫۷ اینچ رسیده، سامسونگ با کم‌کردن ضخامت و استفاده از فریم پلاستیکی، توانسته است وزن دستگاه را کنترل کند. حسگر اثر انگشت کماکان روی دکمه‌ی پاور قرار دارد که هر چند نسبت به حسگر زیر صفحه‌نمایش، امروزی و مدرن نیست؛ اما عملکرد نسبتا سریع و دقیقی ارائه می‌کند.

ارتقای بدنه‌ی گلکسی A26 به‌همین‌جا ختم نمی‌شود؛ برخلاف A25 که هیچ‌گونه پوشش محافظی نداشت، سامسونگ در نسل جدید گوشی اقتصادی‌اش به‌منظور بالا بردن مقاومت دستگاه در برابر ضربه و خط‌وخش، هم روی نمایشگر و هم در پنل پشتی از پوشش گوریلا گلس ویکتوس پلاس استفاده کرده است. بد نیست بدانید که این پوشش برای اولین بار در گوشی پرچم‌دار ۳ سال پیشِ گلکسی S22 اولترا استفاده شده بود.

به‌کارگیریِ پوشش گوریلا گلس ویکتوس پلاس در گوشی اقتصادی

آب‌بندی مناسب درگاه‌ها و چفت‌وبست‌های محکم نمایشگر و قاب پشتی حین تولید،‌ باعث شده تا گلکسی A26 باز هم اولین عضو خانواده A2X باشد که گواهی IP67 را برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گردوغبار، دریافت کرده است؛ البته در این راه و برای همراهی با ترند روز، جک ۳٫۵ میلی‌متری هم از نسل جدید حذف شده تا گلکسی A25 آخرین عضو خانواده باشد که از درگاه صدا میزبانی می‌کند. 

کپی لینک

نمایشگر گلکسی A26؛ کماکان وفادار به سنت‌ها

برخلاف طراحی و کیفیت ساخت که به‌نظر می‌رسد سامسونگ توجه ویژه‌ای به آن دارد، نمایشگر گلکسی A26 تغییرات چندانی را تجربه نکرده؛ گوشی اقتصادی سامسونگ، امسال به جمع دستگاه‌های ۶٫۷ اینچی پیوسته است؛ اما با ثابت‌ماندن وضوح روی +FHD، تراکم پیکسلی کمتری ارائه می‌کند.

نمایشگر ۸۶٫۷ درصد از پنل جلویی را به‌خود اختصاص می‌دهد و هرچند حاشیه‌ها باریک‌تر شده‌اند، هنوز هم ضخامت حاشیه‌ی پایینی دستگاه زیاد است و از زیبایی گوشی می‌کاهد. متأسفانه، بریدگی Infinity U نمایشگر هنوز هم وجود دارد که بار دیگر، محافظه‌کاری سامسونگ را نشان می‌دهد. استفاده‌ی مجدد از ناچ قطره‌ای در حالی ادامه دارد که بسیاری از رقبا از مدت‌ها پیش در همین بازه‌ی قیمتی به سراغ طراحی‌های مدرن‌ترِ پانچ‌هول رفته‌اند.

نمایشگر گلکسی A26 از نوع OLED است و نرخ نوسازی آن مشابه نسل قبل حداکثر به ۱۲۰ هرتز می‌رسد؛ اما از نرخ نوسازی متغیرِ رایج در گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده برای جابه‌جایی نرخ نوسازی بین ۶۰ و ۱۲۰ هرتز براساس نوع محتوا خبری نیست؛ باید از بین ۱۲۰ هرتز یا ۶۰ هرتز، یک گزینه را انتخاب کنید؛ بنابراین، با انتخاب نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، مصرف باتری بیش‌از‌پیش و به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد.

در بخش روشنایی نمایشگر نیز عملکرد گلکسی A26 چنگی به دل نمی‌زند و نسبت به‌قبل پیشرفت چندانی به‌نمایش نمی‌گذارد؛ طبق تست‌های ما در زومیت در حالت دستی، روشنایی نمایشگر به ۴۸۳ نیت و در حالت خودکار به ۱۱۰۵ نیت رسید که برای کار با گوشی زیر نور آفتاب چندان کافی نیست.

عملکرد نمایشگر گلکسی A26 دربرابر رقبا

محصول/آزمایش

حداقلروشنایی (نیت)

حداکثر روشنایی

نسبت کنتراست

sRGB

DCI P3

دستی

خودکار

موضعی

پوشش

میانگین خطا

پوشش

میانگین خطا

گلکسی A26

۲

۴۸۳

۱۱۰۵

۱۰۰ درصد

(Natural)

۲٫۵

۹۷٫۵ درصد

(Vivid)

۳

گلکسی A25

۲

۵۷۰

۱۶۲۰

۹۹٫۳ درصد

(Natural)

۲٫۴

۱۰۰ درصد

(Vivid)

۴

گلکسی A36

۱٫۸

۵۶۰

۲۰۰۰

۹۹٫۹ درصد

(Natural)

۱٫۵

۸۶٫۲ درصد

(Vivid)

۲٫۸

گلکسی A35

۱٫۶

۵۹۰

۱۴۷۱

۹۸٫۸ درصد

(Natural)

۳٫۹

۸۶٫۲ درصد

(Vivid)

۳٫۴

گلکسی A55

۱٫۵

۵۹۰

۱۵۰۰

۹۹٫۷ درصد

(Natural)

۲٫۴

۸۲٫۸ درصد

(Vivid)

۳٫۸

پوکو X6 پرو

۲٫۱۵

۵۸۴

۱۴۴۰

۹۹٫۲ درصد

(Original Color)

۳٫۱

۹۶٫۵ درصد

(Saturated)

۳٫۱

ردمی نوت ۱۳ پرو 5G

۲٫۶

۷۰۵

۲۰۹۰

۹۶ درصد

(Standard)

۰٫۹

۱۰۰ درصد

(Saturated)

۳٫۴

تمام نتایج درج‌شده در جدول از سوی زومیت اندازه‌گیری شده‌‌اند.

نمایشگر گلکسی A26 از نظر دقت رنگ، دما و پوشش فضاهای رنگی تفاوت چندانی با گذشته ندارد؛ در پروفایل رنگی Natural فضای sRGB را ۱۰۰ درصد و در پروفایل Vivid فضای رنگی DCI-P3 را ۹۷٫۵ درصد پوشش می‌دهد. دقت رنگ در پروفایل Natural با میانگین خطای ۲٫۵ در شرایط بهتری قرار دارد و رنگ‌ها گرم نمایش داده می‌شوند؛ در حالی‌که پروفایل Vivid رنگ‌ها را با تمایل به سردی نمایش می‌دهد.

با حذف جک ۳٫۵ میلی‌متری، کاربران علاقه‌مند به بازی‌های موبایلی و محتوای صوتی و تصویری که تمایلی به استفاده از هدفون‌های بلوتوثی ندارند، بیش‌از پیش به کیفیت اسپیکرهای گوشی وابسته می‌شوند؛ با این حال، سامسونگ در گلکسی A26 از اسپیکر استریو صرف‌نظر کرده است و دستگاه را با اسپیکر تک‌کاناله به‌فروش می‌رساند.

جک ۳٫۵ میلی‌متری در گوشی اقتصادی کره‌ای‌ها حذف شده است

کیفیت صدای گلکسی A26 در حالت کلی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شود؛ اما به‌دلیل فقدان بلندگوی دوم، حجم صدا پایین است و صداهای بم چندان شنیده نمی‌شوند؛ بنابراین گوشی از نظر تجربه‌ی صوتی نسبت به رقبای هم‌رده، به‌ویژه برخی محصولات شیائومی، عملکرد ضعیف‌تری به‌نمایش می‌گذارد.

کپی لینک

عملکرد گلکسی A26؛ خوب، بد، زشت

گلکسی A26 در بازار آمریکای لاتین همچنان از همان تراشه‌ی نسل قبل (اگزینوس ۱۲۸۰) استفاده می‌کند؛ اما نسخه‌ی عرضه‌شده در بازار جهانی از تراشه‌ی جدیدتر اگزینوس ۱۳۸۰ قدرت می‌گیرد که در پردازش‌های چندهسته‌ای و گرافیکی بهتر عمل می‌کند و نتیجه‌ی آن را در اجرای نسبتا روان برنامه‌ها و مدیریت بهتر آن‌ها مشاهده می‌کنیم.

برای اینکه دید خوبی به عملکرد تراشه در بخش‌های مختلف داشته باشیم آن را با تست‌های رایج مورد آزمایش قرار دادیم. به‌صورت کلی گلکسی A26 در وب‌گردی، بازکردن صفحات سنگین در اینترنت و اجرای برنامه‌های تحت وب عملکرد قابل قبولی دارد و نسبت به نسل قبل خود و گلکسی A54 با تراشه‌ی مشابه حدود ۲۵ درصد پیشرفت را تجربه می‌کند.

گلکسی A26 در پردازش‌های چندهسته‌ای و گرافیکی به‌ترتیب بهبودِ ۵ و ۳۲ درصدی تجربه می‌کند؛ البته در عمل و هنگام گشت‌وگذار در محیط رابط کاربری گوشی گاهی با لگ مواجه می‌شدیم. این گوشی به‌هیچ‌وجه مناسب بازی نیست؛ اما نسبت به نسل قبل در اجرای بازی‌های سبک عملکرد بهتری دارد و بازی‌ها را با نرخ فریم بالاتری اجرا می‌کند.

عملکرد گلکسی A26 در برابر نسل قبل و رقبا

محصول/بنچمارک

تراشه

Speedometer 2.1

GeekBench 6

GFXBench

تجربه‌ی وب‌گردی

توان محاسباتی GPU

توان محاسباتی CPU

شبیه‌ساز بازی

Vulkan/Metal

Single/Multi

Aztec Ruins

Onscreen/1440p

Vulkan/Metal

گلکسی A26

Exynos 1380

۷۳٫۷

۳۰۵۲

۹۶۸

۲۲۰۶

۲۰

۱۳

گلکسی A25

Exynos 1280

۵۸٫۸

۲۳۰۰

۹۶۳

۲۰۹۷

۱۶

۱۰

گلکسی A35

Exynos 1380

۷۲

۳۰۲۱

۱۰۲۷

۲۹۵۰

۲۰

۱۳

گلکسی A54

Exynos 1380

۵۸٫۵۱

۳۱۱۶

۷۸۳

۲۸۱۳

۱۹

۱۳

ردمی نوت ۱۴ پرو (5G)

Dimensity 7300 Ultra

۱۲۶

۲۵۰۸

۱۰۳۰

۲۸۹۴

۱۷

۱۵

ردمی نوت ۱۳ پرو 5G

Snapdragon 7s Gen 2

۹۰٫۲

۲۱۱۳

۱۰۳۳

۲۹۶۶

۱۶

۱۴

ردمی نوت ۱۳ پرو 4G

Helio G99 Ultra

۶۰٫۹

۱۲۸۳

۷۲۹

۲۰۰۹

۸٫۴

۵

گلکسی A26 به‌دلیل بزرگ‌تر شدن نمایشگر، استفاده از تعداد بیشتری از هسته‌های اصلی پردازشی با فرکانس بالاتر و پردازنده‌ی گرافیکی پنج‌هسته‌ایِ سریع‌تر در تراشه‌ی Exynos 1380، مصرف انرژی بیشتری دارد؛ موضوعی که به‌طور مستقیم می‌تواند زمان شارژدهی باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن را تحت تأثیر قرار دهد.

عمر باتری گلکسی A26 دربرابر رقبا

محصول/بنچمارک

نمایشگر

باتری

پخش ویدیو

کاربری روزمره

ابعاد، وضوح و نرخ نوسازی

میلی‌آمپرساعت

دقیقه:ساعت

دقیقه:ساعت

گلکسی A26

۶٫۷ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۲۰:۰۰

۱۰:۱۲

گلکسی A25

۶٫۵ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۲۳:۰۰

۱۱:۱۹

گلکسی A36

۶٫۷ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۳۳:۰۰

۱۴:۴۳

ردمی نوت ۱۴ پرو (5G)

۶٫۶۷ اینچ

۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل

۵۱۱۰

۲۰:۴۸

۱۲:۴۹

پوکو X7 پرو

۶٫۶۷ اینچ

۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل

۶۰۰۰

۲۶:۴۰

۱۴:۴۶

ناتینگ فون 2a

۶٫۶۷ اینچ

۲۴۱۲ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۱۵:۱۸

گلکسی A56

۶٫۷ اینچ

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۲۶:۰۰

۱۴:۲۴

بررسی‌های زومیت نشان می‌دهد که گلکسی A26 در آزمون پخش ویدیو حدود ۲۰ ساعت و در استفاده‌ی روزمره نزدیک به ۱۰ ساعت و ۱۲ دقیقه دوام می‌آورد. این گوشی با توان معمول ۲۵ وات شارژ می‌شود؛ سامسونگ مانند بسیاری از مدل‌های اخیر، شارژر را درون جعبه قرار نداده است و کاربران باید آن را به‌صورت جداگانه تهیه کنند.

عملکرد فضای ذخیره‌سازی گلکسی A26

گوشی/پارامتر

خواندن ترتیبی

نوشتن ترتیبی

خواندن تصادفی

نوشتن تصادفی

گلکسی A26

۵۳۶ مگابایت‌برثانیه

۴۰۱

مگابایت‌برثانیه

۵۳٫۸۷

مگابایت‌برثانیه

۴۳٫۹۳

مگابایت‌برثانیه

گلکسی A25

۵۳۳ مگابایت‌برثانیه

۳۹۰ مگابایت‌برثانیه

۴۸ مگابایت‌برثانیه

۴۱ مگابایت‌برثانیه

تمام نتایج درج‌شده در جدول از سوی زومیت اندازه‌گیری شده‌‌اند.

سامسونگ، گلکسی A26 را در نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی با رم ۴، ۶ و ۸ گیگابایت عرضه می‌کند؛ درحالی‌که مدل ۲۵۶ گیگابایتی تنها با رم ۸ گیگابایت در دسترس قرار دارد. اگر تنها از یک سیم‌کارت استفاده می‌کنید، می‌توانید جایگاه سیم‌کارت دوم را به کارت حافظه‌ی microSD اختصاص دهید و تا ۲ ترابایت فضای ذخیره‌سازی اضافی برای عکس‌ها و ویدیوهای خود فراهم کنید.

کپی لینک

نرم‌افزار گلکسی A26؛ همیشه در اوج

گلکسی A26 به‌طور پیش‌فرض با سیستم‌عامل اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7 عرضه می‌شود. با توجه به قدرت سخت‌افزاری محدود دستگاه، نمی‌توان انتظار داشت که تمامی ویژگی‌های پیشرفته‌ی One UI در دسترس باشند؛ اما گلکسی A26 قابلیت‌های کاربردی و هوشمند متعددی را در خود جای داده است. قابلیت AI Select با تحلیل تصاویر، متن‌ها را شناسایی و استخراج می‌کند و همچنین از تصاویر، گیف یا تصویر پس‌زمینه می‌سازد؛ Object Eraser در گالری اجزای ناخواسته‌ی عکس‌ها را حذف می‌کند و Circle to Search برای جستجو و استخراج بخش‌های خاص از صفحه وجود دارد.

گذشته از ویژگی‌های جذاب رابط کاربری، هنگام خرید گوشی بحث پشتیبانی نرم‌افزاری هم اهمیت بسیاری پیدا می‌کند. سامسونگ در سال‌های اخیر نشان داده که به تجربه‌ی بلندمدت کاربران اهمیت می‌دهد؛ حالا، پس از بهبودهای چشمگیر در کیفیت ساخت و مقاومت فیزیکی در گوشی‌های اقتصادی مانند گلکسی A26، نوبت به پشتیبانی نرم‌افزاری بلندمدتِ شش ساله رسیده است.

اندروید 15 در گلکسی A26
اپ دراور گلکسی A26

پشتیبانی نرم‌افزاری بلندمدت نه‌تنها قبل از خرید برای کاربران اطمینان خاطر به‌وجود می‌آورد؛ بلکه با توجه به بازار هدف A26، جایی که اغلب مردم به‌مدتِ طولانی از گوشی استفاده می‌کنند، مزیتی کلیدی به‌حساب می‌آید؛ هرچند که با توجه به محدودیت‌های سخت‌افزاری گوشی، سؤال به‌وجود می‌آید که آیا A26 در بلند‌مدت می‌تواند همچنان عملکرد روان و کارآمدی ارائه دهد یا استراتژی سامسونگ از دل ترفند‌های بازاریابی برای جذب مشتریِ بیشتر به‌وجود آمده است؟

کپی لینک

دوربین گلکسی A26؛ مورد انتظار

دوربین گلکسی A26 عملا تفاوتی با نسل گذشته ندارد و اگر بهبودی هم باشد به‌لطف ISP تراشه و پردازش‌های نرم‌افزاری حاصل شده است. گوشی اقتصادی سامسونگ از سه دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی، اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد که در جدول زیر مشخصات آن‌ها را مشاهده می‌کنید.

مشخصات دوربین گلکسی A26

دوربین

حسگر

لنز

قابلیت‌ها

دوربین واید (اصلی)

حسگر ۵۰ مگاپیکسل

ابعاد 1/2.76 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۶۴ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

دیافراگم f/1.8

لرزش‌گیر اپتیکال

فیلم‌برداری 4K@30fps

1080p@30fps

720p@480fps

دوربین اولتراواید

حسگر ۸ مگاپیکسل

ابعاد 1/2.2 اینچ

پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتر

دیافراگم f/2.2

میدان دید ۱۲۰ درجه

دوربین ماکرو

حسگر ۲ مگاپیکسل

دیافراگم f/2.4

دوربین سلفی

۱۳ مگاپیکسل

پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتر

دیافراگم f/2.2

فیلم‌برداری

1080p@30fps

تمام نتایج درج‌شده در جدول از سوی زومیت اندازه‌گیری شده‌‌اند.

دوربین اصلی گلکسی A26 از فناوری فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) و لرزشگیر اپتیکال (OIS) نیز بهره می‌برد. امکان فیلم‌برداری با وضوح 4K و 1080P و نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه با دوربین اصلی وجود دارد. دوربین اولتراواید و دوربین سلفی ۱۳ مکاپیکسلی گوشی نیز به‌ضبط فیلم با وضوح 1080P و نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه محدود شده‌اند.

در شرایط نوری مناسب، دوربین اصلی گلکسی A26 عملکرد رضایت‌بخشی در ثبت تصاویر دارد و می‌تواند عکس‌هایی با رنگ‌های نسبتاً طبیعی به‌ثبت برساند؛ اما در زمینه‌ی ثبت جزئیات کمی ضعف مشاهده می‌شود و کنتراست تصاویر چندان بالا نیست. در شرایط نوری چالش‌برانگیز، به‌ویژه در زمینه‌ی گستره‌ی دینامیکی، عملکرد دوربین به‌طور فاحشی ضعیف است و تعادل مناسبی بین نواحی روشن و تیره برقرار نمی‌شود.

عکس دوربین اصلی گلکسی A26
عکس دوربین اصلی گلکسی A26
عکس دوربین اصلی گلکسی A26
عکس دوربین اصلی گلکسی A26
عکس دوربین اصلی گلکسی A26
عکس دوربین اصلی گلکسی A26

عکس‌های ثبت‌شده با دوربین اولتراواید دارای کنتراست خوبی هستند؛ اما از نظر جزئیات چندان قابل قبول نیستند.

عکس دوربین اولتراواید گلکسی A26
عکس دوربین اولتراواید گلکسی A26
عکس دوربین اولتراواید گلکسی A26
عکس دوربین اولتراواید گلکسی A26

بااینکه دوربین ماکرو به عقیده‌ی بسیاری از کاربران، چندان کابردی نیست؛ اما وجود آن در گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده همچنان مرسوم است. عکاسی ماکرو با گلکسی A26 چیز زیادی برای عرضه ندارد و صرفا برای خالی نبودن عریضه، کار را راه می‌اندازد.

عکس دوربین ماکرو گلکسی A26
دوربین ماکروی گلکسی A26

دوربین سلفی از نظر ثبت گستره‌ی دینامیکی و جزئيات، وضعیتی مشابه با دوربین‌های اصلی و اولتراواید دارد، با این تفاوت که رنگ‌ها در عکس‌های سلفی A26 گرمای بیشتری دارند که می‌تواند برای برخی کاربران جذاب‌تر و خوشایندتر باشد.

دوربین سلفی گلکسی A26
عکس سلفی گلکسی A26

در نهایت، دوربین‌های گلکسی A26 در شرایط نوری مناسب قادر به ثبت تصاویر قابل‌قبولی هستند؛ اما در شرایط نوری چالش‌برانگیز، احتمالا انتظارات را برآورده نمی‌کنند.

کپی لینک

جمع‌بندی

گلکسی A26 را در بسیاری از موارد می‌توان نقطه‌ی شروع اتفاقات بزرگ برای سری A2X در نظر گرفت؛ استفاده از پنل پشتی شیشه‌ای گوریلا گلس ویکتوس پلاس، مقاومت در برابر نفوذ آب و گردوغبار با گواهی IP67 و پشتیبانی نرم‌افزاری ۶ساله، تغییرات بزرگ و ارزشمندی هستند که برای اولین‌بار در خانواده‌ی A2X ها دیده می‌شود.

ارتقای چشمگیر در محصولات الکترونیکی معمولاً به افزایش قیمت منجر می‌شود؛ اما به‌نظر می‌رسد سامسونگ با ثابت نگه‌داشتن قیمت، ترجیح می‌دهد بهای بهبودهای A26 را با ثابت‌ماندن یا حتی پسرفت در برخی بخش‌ها جبران کند. اسپیکر تک‌کاناله به‌جای استریو، تکرار طراحی قدیمی نمایشگر با ناچ قطره‌ای و تجربه‌ی عکاسی نه‌چندان موفق، مواردی هستند که می‌توانند روی تجربه‌ی کاربری تأثیر منفی بگذارند و حتی برخی را از خرید گوشی منصرف و به‌سوی رقبا هدایت کند.

گلکسی A26 فعلا در بازار ایران به‌فروش نمی‌رسد؛ اما با توجه به قیمت پایه‌ی حدود ۱۸ میلیون تومانی نسل قبل، چنانچه A26 در محدوده‌ی ۲۰ تا ۲۳ میلیون تومان عرضه شود، باید با رقبای بسیار قدرتمندی همچون پوکو X7 یا ردمی نوت ۱۴ نسخه‌ی 5G رقابت کند.

حال با توجه به برآیند پیشرفت‌هایی که گلکسی A26 تجربه می‌کند، به‌نظر شما گوشی اقتصادی سامسونگ، گزینه‌ی ارزشمندی برای خرید است؟ لطفا دیدگاهتان را با ما و سایر کاربران زومیت به‌اشتراک بگذارید.

نکات مثبت

  • بدنه‌ی شیشه‌ای گوریلا ویکتوس پلاس
  • اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7
  • عملکرد مناسب در امور روزمره
  • ۶ سال آپدیت نرم‌افزاری
  • گواهی IP67

نکات منفی

  • اسپیکر تک‌کاناله
  • روشنایی پایین نمایشگر

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید