افتتاح چهار خط تولید مواد دارویی ضدسرطان و قلب در شرکت دانشبنیان آوان شیمی
افتتاح چهار خط تولید مواد دارویی ضدسرطان و قلب در شرکت دانشبنیان آوان شیمی –
تقویت توان تولید داخلی و تأمین پایدار مواد اولیه مورد نیاز، از اهداف اصلی این شرکت بوده است.
وی درباره نقش واحد تحقیق و توسعه (R&D) در موفقیتهای شرکت افزود: تولید مواد مؤثره بدون تحقیق و توسعه ممکن نیست، به همین دلیل از همان ابتدا، مرکز R&D راهاندازی شد. تاکنون طی سه مرحله کمی و کیفی، واحد R&D توسعه یافته و هماکنون با یک تیم ۲۰ نفره متخصص، موفق به توسعه ۱۱ مولکول جدید شدهایم که ۷ مورد آنها دانشبنیان هستند. تولید داروی «تلمیزارتان» برای نخستینبار در کشور که از داروهای کنترل فشار خون و قلبی-عروقی است، از جمله دستاوردهای این تیم است که هماکنون در بازار موجود و مورد استقبال متخصصان و کارخانههای داروسازی قرار گرفته است.
مدیرعامل
آوان شیمی درباره جزئیات طرح جدید این شرکت توضیح داد: عملیات اجرایی این پروژه از مهرماه ۱۴۰۱ آغاز شد. این طرح شامل ۴ خط تولید مجزا است که دو خط به تولید محصولات عمومی و دو خط به تولید محصولات هایپوتنت (پرخطر) اختصاص دارد. در فاز نخست که امروز افتتاح شد، دو خط تولید محصولات عمومی به بهرهبرداری رسید و پیشبینی میشود طی ۶ ماه آینده، دو خط تولید محصولات هایپوتنت نیز به مرحله تولید برسد.
وی افزود: میزان سرمایهگذاری انجامشده برای این طرح، حدود هزار میلیارد تومان است. ظرفیت تولید سالانه برای محصولات عمومی ۳۰۰ تن و برای محصولات هایپوتنت ۳.۵ تن است. همچنین این پروژه بهصورت مستقیم برای ۱۴۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.
عبداللهی ادامه داد: با راهاندازی
کامل این طرح، سالانه بیش از ۱۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.
وی درباره نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در پیشبرد این پروژه گفت: از میان نهادهای مالی و شبکه بانکی، تنها صندوق نوآوری بود که در دو مرحله، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ما اعطا کرد. این حمایت معادل ۱۰ درصد از کل سرمایهگذاری پروژه است و نقش بسزایی در تحقق آن داشت.
مدیرعامل آوان شیمی با قدردانی از حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: این صندوق یکی از نهادهای چابک در حمایت از شرکتهای دانشبنیان است. فرآیند سریع تصمیمگیری و اعطای تسهیلات، موجب توسعه چشمگیر شرکتهای دانشبنیان، بهویژه استارتآپها و مجموعههای نوپای فناور شده است.